Trimsalon Marijke
"Goed in je vacht, is goed in je vel"
 
 
 

Even voorstellen:

Mijn naam is Marijke Hovenga. De liefde voor dieren is mij met de paplepel ingegoten. We hadden vroeger thuis allerlei dieren: katten, honden en konijnen, vaak de wat moeilijkere gevallen waardoor ik hier veel gevoel voor heb ontwikkeld. Na de middelbare school heb ik mijn diploma als paraveterinair (dierenartsassistente) behaald. Na jarenlang andere banen, met name met paarden, te hebben gehad kruipt het bloed waar het niet gaan kan en heb ik in 2022 mijn diploma kattentrimmen behaald aan de trimacademie te Hardenberg. Daarnaast heb ik mij verdiept in het trimmen van konijnen, deze zijn dan ook welkom voor trimbehandelingen. Af en toe trim ik ook kleine hondjes, wegens een blessure kan ik geen grote rassen doen. Informeer naar de mogelijkheden.


Maak nu online een afspraak voor uw kat of konijn (geldt niet voor honden)